BİR MUTLU SON DAHA... - Mehmet Ali Bakici Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz
Haberler BİR MUTLU SON DAHA...
BİR MUTLU SON DAHA...

 Bir mutlu son daha...

 2013 ve 2014 yıllarında sırasıyla 55 ve 75 kişi olmak üzere toplam 130 engelli ve ailesini kutsal topraklara taşıyan Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği bir kere daha mutlu sona erişti. Son iki yıldır gerçekleştirmiş oldukları bu kutsal projeyi tamamen hayır severlerin destekleriyle başarıya eriştiren dernek, bu yıl da yine hayır severlerin destekleriyle 100 üyesini daha mutlu sonla tanıştırdı.

Geçtiğimiz Kasım ve Aralık aylarında listeleri yapılan engelliler ve aileleri için Ocak ayı başlarında başlatılan hayır sever arama çalışmaları Şubat ayının son haftasında TRT 1 Televizyonunda yayınlanan “İyi Fikir” adlı programda yapılan açıklama sonrası hedefine ulaştı.

Mutluluklarını Hacı Bayram-ı Veli Hz. lerini ziyaret ederek perçinleyen Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Üyeleri hayır severler için tek tek dua ettiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Ali Bakici, “Kardeşlerimin üçüncü kez hayalleri gerçek olmuştur. Kabe’yi ve Mescidin Nebevi’yi yalnızca hayal eden belki oralara gideceğini aklına dahi getiremeyen kardeşlerime verdikleri destekten dolayı hayır severlerimize hangi cümleyle, hangi etkileyici kelimeyle teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Hayır severlerimizin bilmelerini istediğim tek şey ahirette kendilerine şehadet edeceğimiz ve ömrümüzün sonuna denk bizlere yaşattıkları bu gururu unutmayacağımızı ifade etmek isterim. Allah hepsinden milyonlarca kez razı olsun, şeklinde konuşarak teşekkürler asil yürekler” dedi. 


Tüm hak ve Sorumlulukları Mehmet Ali Bakici'e Aittir. Web Tasarım İbrahim ŞİMŞEK